Beşiktaş’ta 3 yıldız için geri sayım!

Beşiktaş’ta 3 yıldız için geri sayım!

Sezonu Türkiye Kupası'yla kapatıp moral bulan Beşiktaş, yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, üç yıldız futbolcuyu kadroya katmak için çalışmalarına hız kazandırdı.

ABONE OL
Mayıs 28, 2024 07:00
Beşiktaş’ta 3 yıldız için geri sayım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ta kötü geçen sezon, Türkiye Kupası’yla mutlu sonla bitmişti. Yönetim, ligin de sona ermesi sonrasında yeni sezona yeni hoca ve kadroyla girmek için tüm çalışmalarını hızlandırdı. Yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen idareciler, bu doğrultuda bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. İLK HEDEF Dİ MARİA Yönetimin ilk hedefi, Portekiz ekibi Benfica’yla sözleşmesi sona erecek olan Angel Di Maria… 36 yaşındaki Arjantinli yıldızı kadrosuna katıp transfer dönemine iddialı bir giriş yapmayı planlayan idareciler, temaslarını hızlandırdı. İLERİ UCA SEBASTİEN HALLER Kanat hattında önceliği Di Maria’ya veren idareciler, santrfor için de gözünü Dortmund’dan Sebastien Haller’e dikti. Yönetim, 29 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu Kartal yapmak istiyor. Satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle operasyonun tamamlanması amaçlanıyor. STOPERDE HEDEF HERMOSO Stoperdeki hedef ise Atletico Madrid’le yollarını ayıran Mario Hermoso… La Liga’dan birçok talibi bulunan 28 yaşındaki futbolcu için tüm imkanlar seferber edilecek. 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.