Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Geleneksel Şampiyonluk Pikniği
  • Mersin Haber
  • Spor
  • Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Geleneksel Şampiyonluk Pikniği

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Geleneksel Şampiyonluk Pikniği

ABONE OL
Haziran 13, 2024 09:48
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Geleneksel Şampiyonluk Pikniği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu geleneksel şampiyonluk pikniği, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde renkli bir atmosferde gerçekleşti. Kulüp Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Divan Kurulu üyeleri, futbol akademisi antrenörleri, Taç Spor yöneticileri ve sporcuları ile Galatasaray camiasının seçkin isimleri etkinlikte bir araya geldi.

“Beşinci Yıldız Hedefimize Hep Beraber Yürüyeceğiz”

Başkan Dursun Özbek, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “İnşallah önümüzdeki sezon, yine bu şekilde 25. şampiyonluk kutlamamızı da planlıyoruz. Beşinci yıldız için geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek ve hatta biraz daha birliğimizi yukarıya çıkartarak beşinci yıldız hedefimize hep beraber yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kutlamalar ve Hatıra Fotoğrafı

Etkinlikte, futbolda erkek ve kadın takımlarının kazandığı kupalar ile erkek su topu takımının lig ve Avrupa’da elde ettiği şampiyonluk kupaları katılımcılar tarafından yakından incelendi. Ayrıca, tüm katılımcılar kupalarla hatıra fotoğrafı çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP