Galatasaray’da derbiye tarihi prim!

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesi kesenin ağzını açtı. Yönetim, derbi ve şampiyonluğun kazanılması halinde takıma 10 milyon TL prim dağıtacak.

ABONE OL
Mayıs 18, 2024 08:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galaatsaray’da gözler, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe ile oynanacak dev derbiye çevrildi. Rams Park’ta yapılacak mücadele öncesinde Sarı-Kırmızılı yönetimden flaş bir hamle geldi. Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, futbolculara hem derbi maçın kazanılması hem de şampiyonluğa ulaşılması durumunda tarihi bir prim vermeyi kararlaştırdı. İŞTE BELİRLENEN RAKAM Sarı-Kırmızılı futbolcuların maç öncesi motivasyonunu artırmayı hedefleyen yönetimin, hedeflenen başarıya ulaşılması halinde takıma 10 milyon TL tutarında bir prim dağıtacağı öğrenildi. Prim kararının ardından futbolcuların da memnuniyet duyduğu ve yönetime de kesenin ağzını açtığı için teknik heyet aracılığıyla teşekkür ettiği gelen haberler arasında bulunuyor.  BİLYONER’DE DEV DERBİYE OYNAMAK İÇİN TIKLA!

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.