Inter’de dev operasyon: 11 isim yolcu

Inter’de dev operasyon: 11 isim yolcu

Sezon sonunda kadrosuna yeni bir forvet oyuncusu katmak isteyen Inter'de tam 11 oyuncu ile yolların ayrılması planlanıyor.

ABONE OL
Mart 17, 2024 14:30
Inter’de dev operasyon: 11 isim yolcu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon sonunda kadrosuna yeni bir forvet oyuncusu katmak isteyen Inter’de sezon sonu için büyük bir operasyon düşünülüyor. La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; Inter, sezon sonunda forvet oyuncuları Alexis Sanchez ve Marko Arnautovic’in takımdan ayrılmasına izin verecek ve yerlerine yeni bir forvet transfer edecek. Haberde, Inter’in bu forvet transferini Lautaro Martinez veya Marcus Thuram’ı satmadan yapmak istediği ve takımda düşünülmeyen 9 oyuncunun ayrılığından elde edilecek yaklaşık 40 milyon euro’luk bonservis bedelinin kullanılacağı ifade edildi. Gazzetta’nın haberine göre Inter’in sezon sonunda yollarını ayırmak istediği oyuncular ve istenen bonservis bedelleri şu şekilde; Joaquin Correa – 10 milyon euroIonut Radu – 3 milyon euroMartin Satriano – 5 milyon euroGaetano Oristanio – 3.5 milyon euroSebastiano Esposito – 4.5 milyon euroLucien Agoume – 6 milyon euroEddie Salcedo – 1.5 milyon euroMattia Zanotti – 2 milyon euroZinho Vanheusden – 6 milyon euroGÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.