DOLAR

32,9083

0.26%
EURO

35,3660

0.62%
ALTIN(gr)

2.462,11

0,48%
BİST 100

10690.89

0,48%
Trabzon’da Tantuni Yapan Damat Yakup Öztürk’ün Sürprizi

Trabzon’da Tantuni Yapan Damat Yakup Öztürk’ün Sürprizi

ABONE OL
Haziran 13, 2024 13:24
Trabzon’da Tantuni Yapan Damat Yakup Öztürk’ün Sürprizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon’da iş arkadaşlarının düğününde Trabzonspor forması giyerek tantuni yapan Mersinli damat Yakup Öztürk, yaşadığı şaşkınlığı anlattı. Öztürk, geçen yıl Van’da tanıştığı öğretmen Sümeyye Çelik ile nişanlandı. Nişanlısının tayini Trabzon’a çıkınca Öztürk de kente yerleşerek bir restoranda şef olarak çalışmaya başladı.

Düğün Töreni ve Sürpriz

Yakup Öztürk ve Sümeyye Çelik çifti, 9 Haziran Pazar günü Yomra Kültür Merkezi’nde nikah ve düğün töreniyle dünyaevine girdi. Düğünde patronu Halil İbrahim Demirtaş ve iş arkadaşları, Öztürk’e sürpriz yaparak Trabzonspor forması ve tantuni tezgahı getirdi. Damat Öztürk, formayı giyerek eşi ve davetlilere tantuni ikram etti.

Öztürk’ün Düğündeki Deneyimi

Öztürk, “Damat Bey’in iş yeri arkadaşlarından bir sürpriz var.” sözleriyle karşılaşınca çok şaşırdığını belirtti. Eşinin Trabzonspor’a olan tutkusuna vurgu yapan Öztürk, formayı giyerek tantuni yapmanın keyifli bir deneyim olduğunu ifade etti.

Sosyal Medya İlgi Gösterdi

Düğündeki görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Öztürk, videolarının büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Sosyal medyada aldığım olumlu mesajlar beni çok mutlu etti. Trabzonspor taraftarları bile beni tebrik etti. Artık Trabzonlulardan biri gibi hissediyorum.” şeklinde konuştu.

Öztürk’ün Gelecek Planları

Öztürk, düğündeki sürpriz sayesinde Trabzonspor taraftarlarıyla özel bir bağ kurduğunu belirterek, “Trabzonspor formasıyla statta tantuni yapmak için adımlar atmayı düşünüyorum. Bu deneyimi unutamayacağım.” dedi. Öztürk, Trabzon’a yerleştikten sonra hayalindeki şehre kavuştuğunu ve burada mutlu olduğunu dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP