Yangın Sezonu Geldi: Muğla’da Orman Yangını

Yangın Sezonu Geldi: Muğla’da Orman Yangını

ABONE OL
Haziran 13, 2024 04:24
Yangın Sezonu Geldi: Muğla’da Orman Yangını
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan sıcaklar orman yangınlarını da beraberinde getiriyor. Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi Hayıtlı mevkiindeki ormanlık alanda, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Yangın Sezonu Geldi: Muğla'da Orman Yangını

  • Hava ve Kara Ekipleri Harekete Geçti: Yangın ihbarının ardından bölgeye hava ve kara araçları sevk edildi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangını kontrol altına alabilmek için yoğun çaba harcıyor.
  • Mücadele Devam Ediyor: Ekiplerin koordineli çalışmasıyla yangın söndürme çalışmaları sürüyor. Bölgedeki ormanlık alanın korunması için gece gündüz demeden mücadele ediliyor.
  • Halk Uyarıldı: Yetkililer, çevre sakinlerini dikkatli olmaları konusunda uyararak yangın tehlikesine karşı tedbirli olmaları çağrısında bulundu. Orman yangınlarının önlenmesi için herkesin duyarlı olması gerektiği vurgulandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.