Akbük Plajı’nda Düzenlemeler Yapıldı

Akbük Plajı’nda Düzenlemeler Yapıldı

ABONE OL
Haziran 19, 2024 06:00
Akbük Plajı’nda Düzenlemeler Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbük Plajı, jandarma ve zabıta ekipleri tarafından halka açıldı. Zabıta ekipleri, izinsiz işgal edilen plajda yer alan loca, şezlong ve masaları jandarma ekiplerinin yardımı ile kaldırdı. Geçen günlerde Akbük sahiline girişte ücret alınan kulübe, Menteşe Belediyesi’nce yapılan cezai işlem sonrasında kaldırılmıştı.

Ücretsiz Giriş ve Halk Plajı Olarak Belirlendi

Sahilinde tehlike yarattığı gerekçesiyle 09.00 ila 18.00 saatleri arasında araç girişine de yasak getirilen Akbük Plajı’na “Burası Halk Plajıdır Ücret Talep Edilemez” yazılı tabela da konuldu. Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, halk plajına girişte ücret alınmayacağını belirtti ve kıyıların halkın yararlanması için ayrıldığını vurguladı.

Denize Erişimi Engelleyen Unsurlar Kaldırılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Denizler Halkındır” projesi kapsamında, vatandaşların denize erişimini engelleyen işgaller ve kaçak yapılaşmaları denetimlerle tespit ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın denize erişimini engelleyen tüm unsurları kaldıracağız” dedi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, sahilleri kaçak yapılardan arındırma hedefinin altı çizildi ve sürecin il müdürlükleri ve valilikler tarafından yakından takip edildiği ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.