Alman Piyanist Reiner Weiss Antalya’da Barış Konseri Verdi

Alman Piyanist Reiner Weiss Antalya’da Barış Konseri Verdi

ABONE OL
Haziran 16, 2024 15:36
Alman Piyanist Reiner Weiss Antalya’da Barış Konseri Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alman Piyanist Reiner Weiss, Barış Konseriyle Antalya’da Sanatseverlerle Buluştu

Alman piyanist Reiner Weiss, dünyanın çeşitli bölgelerindeki savaşların sona ermesi ve barışın sağlanması için özel bir konser hazırladı ve bu etkinliği Antalya’da gerçekleştirdi. Muratpaşa Belediyesi’nin organizasyonuyla Yalım Park’ta sahne alan Weiss, sevilen eserleri seslendirerek sanatseverlerle buluştu. Akdeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde gerçekleşen konser, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Reiner Weiss, konser sırasında yaptığı konuşmada dünyadaki çatışmaları durdurmayı ve barışı sağlamayı hedeflediğini vurgulayarak, bunu müziği kullanarak yapabileceğine inandığını dile getirdi. Müziğin gücüne vurgu yapan Weiss, “Müzik tutkunlarını yanıma çekerek bu çatışmalara karşı birlikte durmak istiyorum. Müziğin gücü gerçekten büyük. Umudumu asla kaybetmiyorum. Barış ve sevgi için çalmaya devam edeceğim. Ukrayna ve Rusya arasındaki çatışmanın sona ermesini diliyorum. Kızıl Meydan’da piyano çalacağım. İsrail ve Filistin arasındaki çatışmanın bitmesini umuyorum. Tel Aviv’de barış ezgileriyle dolu bir konser vermeyi planlıyorum.” şeklinde konuştu.

Weiss, konserin oldukça keyifli ve etkileyici geçtiğini belirterek, katılımcıların ilgisi ve desteğine teşekkürlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP