Ankara’da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Ankara’da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Haziran 16, 2024 15:48
Ankara’da Cam Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da yaşanan acı bir olayda, evinin camını silerken dengesini kaybeden bir kadın 7. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. 58 yaşındaki Mesiha Kahya, sabah 05.30 sıralarında cam silerken dengesini kaybederek yere düştü.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı ve çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Kahya’nın düştüğü yerde hayatını kaybettiği belirlendi ve cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kahya’nın yarın Susuz Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çocukları Uzun Süre Haber Alamadı

Evinde tek başına yaşayan Kahya’ya uzun süre ulaşamayan çocukları, durum üzerine evlerine gitti. İçeriden ses alamayan çocuklar, balta ile kapıyı kırarak annelerinin düşmüş bedeniyle karşılaştı.

Komşu Davut Dağ, “Düşen kadının kızı, annesine ulaşamadığını fark edince endişelendi. Kapıyı kilidinde anahtar olmasından dolayı açamadılar. Oğlu geldiğinde kapıyı kırarak içeri girdiler ve annelerinin cansız bedeniyle karşılaştılar. Balkonda temizlik yaparken düştüğünü öğrendik. Tek başına yaşayan Kahya’nın iki çocuğu vardı” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.