• Mersin Haber
  • Spor
  • Aziz Yıldırım’dan dev hamle: Jose Mourinho – Fenerbahçe haberleri

Aziz Yıldırım’dan dev hamle: Jose Mourinho – Fenerbahçe haberleri

Fenerbahçe başkanlığına aday olmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için Jose Mourinho'yu düşünüyor. Aziz Yıldırım, Portekizli teknik adamla görüşme yaptığını doğruladı.

ABONE OL
Mayıs 13, 2024 21:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe başkanlığına aday olmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için dünyaca ünlü bir teknik adamla çalışmayı hedefliyor. Fenerbahçe’deki ikinci dönemine güçlü girmek isteyen Yıldırım’ın, teknik direktörlük için ilk adayı dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho. Yıldırım, yaptığı açıklamada Mourinho ile görüşme yaptığını doğruladı. Aziz Yıldırım, “Artık Fenerbahçe’nin bu saatten sonra ‘Bizim çocuğumuz’ deyip o isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe büyük hocalarla birlikte, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bu mücadele hem Türkiye’de hem yurt dışında olmalıdır. Türkiye’de Fenerbahçe muhakkak şampiyon olmalıdır, yurt dışında en azından final oynamalıdır. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. 2 saat süren bir görüşme yaptık. Kendisine, ‘Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. ‘3 başkan adayı olacak hangisi kazanırsa muhakkak Fenerbahçe’ye gel. Ben istiyorum diye gelme’ dedim. 2003’te Porto’da başlayan çıkışını Fenerbahçe’de de yapabilirsin dedim. Memnuniyetle karşıladı. Arkadaşlarımla menajerleri arasındaki görüşmeler devam ediyor.” dedi. “Büyük ihtimalle biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim.” diyen Yıldırım, “Artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu ve mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım. Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını canlı izlediğini anlattı, orada gördüklerini de ifade etti. Bundan biz de memnuniyet duyduk. Kendisi de çalışıyor. Diğer arkadaşlar da kazanırsa onlar için de Fenerbahçe’ye gelmesini arzu ederim. Önemli bir teknik adam ve Fenerbahçe’ye çok katkıda bulunur.” ifadelerini kullandı.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.