DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 2035977-1,68%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası!

Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası!

Rumen basını, son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiğini öne sürdü. İşte detaylar.

ABONE OL
Nisan 15, 2024 15:30
Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan başarısız sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş için yeni bir iddia geldi. Rumen basını iAM Sport’ta yer alan habere göre; Mircea Lucescu’nun Beşiktaş’ın yaptığı teklifi kabul ettiği öne sürüldü. SEZON BİTMEDEN GELECEK İDDİASI Haberde tecrübeli çalıştırıcının sezon bitmeden siyah beyazlı takımın başına geçeceği iddia edildi. DAHA ÖNCE DE KAPISI ÇALINDI Beşiktaş, Fernando Santos öncesi de Lucescu’nun kapısını çalmış ancak başarılı teknik adamı ikna edememişti. Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta takımı geçici süreliğine Serdar Topraktepe’nin çalıştıracağı açıklandı. 78 yaşındaki Lucescu, daha önce A Milli Takım’ın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş’ı da çalıştırdı. Rumen teknik adam iki büyük takımda da Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.