Bursa’da Minibüse Çarpan Otomobilde Korkunç Kaza!

Bursa’da Minibüse Çarpan Otomobilde Korkunç Kaza!

ABONE OL
Haziran 15, 2024 21:12
Bursa’da Minibüse Çarpan Otomobilde Korkunç Kaza!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da hızla ilerleyen bir otomobil, yolcularıyla dolu minibüse çarptı ve dehşet verici bir kaza meydana geldi. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Nilüfer ilçesine bağlı Üçevler Mahallesi’nde Küçük Sanayi 9. Sokak üzerinde gerçekleşti. Arif D. yönetimindeki 16 BAD plakalı otomobil, yoluna devam ederken ‘Dur’ işaretine dikkat etmeyen Mustafa K. idaresindeki 16 M 10288 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs, bir yedek parça satan dükkana girdi ve bir yolcu camdan fırladı. Kazada toplamda 10 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, polis ekipleri de kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Kazanın yaşandığı bölgedeki dükkan sahipleri, sık sık kaza meydana geldiğini ve bu duruma çözüm bulunmasını istedi. Hız düşürücü önlemlerin alınmasını talep eden esnaf, benzer kazaların yaşanmaması için yetkililerden acil tedbirler alınmasını istedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.