Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayşe Ateş Görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayşe Ateş Görüşmesi

ABONE OL
Haziran 12, 2024 20:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayşe Ateş Görüşmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş’in Eşiyle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti ve Sinan Ateş’in kızları da görüşmeye katıldı.

Ayşe Ateş’in Görüşmesine Adalet Bakanı da Katıldı

Ayşe Ateş'in Görüşmesine Adalet Bakanı da Katıldı

Görüşmede Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da yer aldı. Bakan Tunç, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, dünkü görüşme detayları hakkında bilgi verdi. Bakan Tunç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayşe Ateş’i dikkatle dinlediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yargıya Güven Mesajı

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yargıya güvenilmesi gerektiğine vurgu yaptığını aktaran Bakan Tunç, duruşmanın 1 Temmuz’da başlayacağını söyledi. Ayrıca, Tunç şunları ekledi: “Hukuk devletinde hiçbir şey karanlıkta kalmaz. Ayşe Ateş görüşmesinde ben de bulundum. Sayın Cumhurbaşkanımız dikkatle dinledi ve yargıya güvenilmesi gerektiğini ifade etti.”

Ayşe Ateş’in Şikayetleri Hakkında

Ayşe Ateş'in Şikayetleri Hakkında

Bakan Tunç, Ayşe Ateş’in tehdit edilmesi konusunda şikayet varsa yargıya intikal ettirilmesi gerektiğini belirtti. Sürecin devam ettiğini de vurgulayan Tunç, “22 tutuklu var. Dava açıldı. Dosya kamuoyunun gündeminde zaten. Soruşturması devam eden kişiler bakımından da süreç devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP