Dr. Afzal Javed: NPİSTANBUL Hastanesi Ziyareti

Dr. Afzal Javed: NPİSTANBUL Hastanesi Ziyareti

ABONE OL
Haziran 11, 2024 11:44
Dr. Afzal Javed: NPİSTANBUL Hastanesi Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dr. Afzal Javed: NPİSTANBUL Hastanesi’ne Övgüler

Dünya Psikiyatri Birliği eski başkanı Dr. Afzal Javed, İstanbul’da düzenlenen 16. Dünya Biyolojik Psikiyatri Kongresi kapsamında NPİSTANBUL Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, hastane yöneticileri ve çalışanları eşliğinde hastanenin işleyişi ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi edindi.

Dr. Afzal Javed’in İlgiyle İncelediği Alanlar

Ziyaret sırasında Dr. Afzal Javed, hastanenin VIP hasta katı, ergoterapi ve duyu bütünleme merkezi, sanat atölyeleri, spor salonu ve Nöromodülasyon Merkezi gibi alanları ilgiyle inceledi. Ayrıca, hastanenin JCI tarafından 5. kez akredite edilmesini büyük bir başarı olarak nitelendirdi.

Psikiyatri Asistanları ile Keyifli Sohbet

Dr. Afzal Javed, ziyaret sırasında hastanenin psikiyatri asistanları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Psikiyatri asistanlarına verilen eğitimin psikiyatrinin geleceği açısından kritik rolü üzerinde durarak, Türkiye’de psikiyatrinin trend belirleyicisi olduğunu vurguladı.

Dr. Afzal Javed, psikiyatri tedavisinin kişiye özel olması gerektiğini belirterek, hastanenin sunduğu hizmetler hakkında olumlu izlenimlerini paylaştı. Ayrıca, EKT gibi etkili biyolojik tedavilerin hastalara sunulmasının önemini vurgulayarak, NPİSTANBUL Hastanesi’ni “Tedavi anlayışı ve hizmet olarak üst düzey bir hastane” olarak tanımladı.


Tags: Dr. Afzal Javed,NPİSTANBUL Hastanesi,Psikiyatri,Biyolojik Psikiyatri Kongresi,VIP hasta katı,Ergoterapi,Duyu bütünleme merkezi,Sanat atölyeleri,Spor salonu,Nöromodülasyon Merkezi,JCI akreditasyonu,Psikiyatri asistanları,EKT,Tedavi anlayışı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.