Eylem Tok ve Oğlunun Yakalanması

Eylem Tok ve Oğlunun Yakalanması

ABONE OL
Haziran 16, 2024 09:24
Eylem Tok ve Oğlunun Yakalanması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu, 1 Mart’ta Eyüpsultan’da yaşanan ölümlü kazadan sonra ABD’ye kaçmıştı. Boston’da yakalanan anne ve oğul, mahkemece tutuklandı. İkili, ABD’nin doğu yakasında yaşadıkları evde gözaltına alındı.

Yakalanma Süreci

Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol Daire Başkanlığı ve ABD Büyükelçiliği Güvenlik Ateşeliği iş birliğiyle Eylem Tok ve oğlunun yerleri tespit edildi. Kira sözleşmeleri incelendi ve ABD polisine bilgiler iletildi. 14 Haziran’da evlerine baskın düzenlendi ve gözaltına alındılar. Oğlu paniklerken Eylem Tok sakin kalmayı başardı.

Arama ve Gözaltı

Arama ve Gözaltı

  • Gözaltı sırasında 5000 dolarlık bir miktar bulundu.
  • Evde yapılan aramada para tutanağa geçirildi.
  • Şüpheliler polis merkezine götürülürken avukatları da oradaydı.

Evde yapılan aramada 5000 dolar bulundu ve tutanağa geçirildi. Şüpheliler, polis merkezine götürülürken ABD’li avukatlar da kısa sürede onlara ulaştı.

Kaza ve Kaçma Olayı

1 Mart’ta Eyüpsultan’da meydana gelen kazada 3 ATV aracından biri arızalanmış, tamir edilmeye çalışılırken diğer araç buraya çarpmıştı. Olayda 5 kişi yaralanmış, Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmişti. Kazayı gerçekleştiren 17 yaşındaki sürücü T.C. annesi Eylem Tok ile kaçmış, Mısır’dan sonra ABD’ye gitmişlerdi. Şüphelilerin iadesi için Adalet Bakanlığı ABD’ye talepte bulunmuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP