DOLAR 32,4128 -0.12%
EURO 34,8241 0.19%
ALTIN 2.441,680,14
BITCOIN 2040400-1,47%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız’dan Murat Özkaya için açıklama
  • Mersin Haber
  • Spor
  • Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız’dan Murat Özkaya için açıklama

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız’dan Murat Özkaya için açıklama

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Başkan Murat Özkaya'nın Alanyaspor - Galatasaray maçını tribünden takip etmesiyle alakalı bir açıklama yayınladı.

ABONE OL
Nisan 16, 2024 08:30
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız’dan Murat Özkaya için açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray’ın Alanyaspor’u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı izleyenler arasında Süper Lig’e yükselen Eyüpspor’da Başkan Murat Özkaya da vardı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Başkanı Murat Özkaya’nın maçta olmasıyla alakalı olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. FATİH KULAKSIZ’IN AÇIKLAMASI ŞÖYLE: “Başkanımız, teknik heyetimiz ve şampiyon olan takımımız ile birlikte Antalya’ya 3 günlüğüne tatile geldik. Başkanımız Murat Özkaya’da aynı şehirde oynanan Alanyaspor- Galatasaray maçını izlemek için Alanya’ya gitti. Oraya Galatasaray’ı desteklemek için değil, Eyüpspor’un Başkanı olarak bir Süper lig müsabakasını yakından takip etmek için gitti. Başkanımız aynı zamanda Galatasaray taraftarı olduğunu da kamuoyundan hiç saklamadı, buna ek olarak da Eyüpspor’umuzun Galatasaray Fenerbahçe rekabetinin dışında kalması gerektiğini, Süper Lig’e çıkmamız durumunda herkese eşit mesafede duracağımızı, herkese karşı onurlu bir şekilde en iyi mücadeleyi edeceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Fakat böylesine açık ve şeffaf duruş sergilediğimiz bir konunun bu kadar saptırılması can sıkmaya başladı. Beşiktaş’a, Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a, Trabzonspor’a ve diğer süper lig kulüplerimize gönül vermiş taraftarlar müsterih olsun, Eyüpspor’umuz göstereceği mücadele ile futbol kamuoyunun saygı duyacağı bir kulüp olacak.” GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.