DOLAR 32,2627 0%
EURO 34,8359 0.3%
ALTIN 2.396,560,15
BITCOIN 1990236-1,97%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’de futbolculardan taraftara söz!

Fenerbahçe’de futbolculardan taraftara söz!

Trabzonspor galibiyeti ve sonrasında yaşananlar, Fenerbahçe'nin iyice kenetlenmesini sağladı. Ferdi Kadıoğlu, 'Yaşananlar bizi bir takım olarak birbirimize daha çok bağladı' paylaşımı yaparak tataftara şampiyonluk sözü verildi.

ABONE OL
Mart 20, 2024 07:00
Fenerbahçe’de futbolculardan taraftara söz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında aldığı galibiyetle şampiyonluk yolundaki en kritik virajlardan birini kayıpsız döndü. Öte yandan hem maç sırasında hem de sonrasında yaşananlar, takımın ve camianın tamamen kenetlenmesini sağladı. Oyuncular, holiganların saldırısı karşısında birbirlerini korumaya çalıştı. İstanbul dönüşünde taraftarın meşaleli karşılaması, takıma büyük moral oldu. Futbolcular, olayların ardından kendi aralarında tam anlamıyla sıkı sıkıya bağlandı. Futbolcular söz verdi Takımın kaptanlarından biri olan Ferdi Kadıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sahada yaşananlar bizi bir takım olarak birbirimize daha çok bağladı. Bütün takım arkadaşlarımın ve camiamın mücadelesiyle gurur duyuyorum. İyi ki Fenerbahçe” ifadelerini kullandı. Ligden çekilme düşüncesi 1 numaralı gündem olsa da futbolcular, devam kararı çıkması halinde taraftarlarına şampiyonluk için son saniyeye kadar mücadele edeceklerinin sözünü verdi. 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.