Fenerbahçe’de kiralıktan dönenlerin listesi kabarık!

Fenerbahçe’de kiralıktan dönenlerin listesi kabarık!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de takıma geri dönecek olan kiralık oyuncuların listesi kabarık. Takımın başına gelen Mourinho ve ekibi, bu futbolcularla ilgili kararını sonra verecek.

ABONE OL
Haziran 11, 2024 12:00
Fenerbahçe’de kiralıktan dönenlerin listesi kabarık!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonu ikinci tamamlayan Fenerbahçe, Jose Mourinho’yu takımın başına getirerek tüm dünyada adını duyurdu. Sarı-Lacivertli takımda kiralık olarak gönderilen isimler de takıma geri dönecekler. Emre Mor, Tiago Çukur, Miguel Crespo, Bartuğ Elmaz, Umut Nayir, Emre Demir, Burak Kapacak ve Joao Pedro yeniden kadroya dahil olacak. MOURINHO KARAR VERECEK Mourinho ve ekibi, bu futbolcularla ilgili kararını sonra verecek. BRANCO’DAN 1 HAFTA MOLABu arada transfer operasyonlarında kilit isim olan, yönetime de ilk olarak Jose Mourinho ismini sunan Mario Branco tatile çıkıyor. Birçok yıldız transferi bitiren Portekizli isim başkanlık seçiminin hemen ardından dinlenmeye başladı. Branco, yaklaşık olarak 1 hafta İstanbul’da olmayacak ve döndüğünde tam gaz transfer görüşmelerine devam edecek.   

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.