DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20508450,53%
Mersin
17°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin gözü Adana Demirspor – Galatasaray maçında olacak!
  • Mersin Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin gözü Adana Demirspor – Galatasaray maçında olacak!

Fenerbahçe’nin gözü Adana Demirspor – Galatasaray maçında olacak!

Galatasaray'ın Adana Demirspor'a puan kaybetmesi durumunda, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinin önemi, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe için daha da artacak.

ABONE OL
Nisan 25, 2024 08:00
Fenerbahçe’nin gözü Adana Demirspor – Galatasaray maçında olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas beraberliğiyle şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, Adana Demirspor-Galatasaray maçından yeniden umut tazeleyeceği bir skor bekliyor. Sarı kırmızılıların yarın puan kaybetmesi durumunda, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinin önemi şampiyonluk yarışında Fenerbahçe için daha da artacak. FİKSTÜR AVANTAJI GALATASARAY’DA Fakat Galatasaray’ın Adana’dan kazanarak dönmesi durumunda da sarı kırmızılı ekip çok önemli bir virajı aşmış olacak. Öyle ki ezeli rakibin Adana deplasmanından sonra sahasındaki Fenerbahçe maçına kadar İstanbul dışına hiç çıkmadan peş peşe evinde oynayacağı bir fikstür avantajı var. Buna karşı Fenerbahçe ise Beşiktaş maçından sonra, kritik bir Konya deplasmanına çıkacak. Bu yüzden her iki takım için de bu cuma ve cumartesi oynayacakları karşılaşmalar çok büyük önem taşıyor.    

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.