DOLAR 32,2366 -0.03%
EURO 34,6566 -0.09%
ALTIN 2.396,350,14
BITCOIN 1978571-1,77%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da motivasyon: ‘Müzeye bir kupa daha’ – Galatasaray son dakika haberleri
  • Mersin Haber
  • Spor
  • Galatasaray’da motivasyon: ‘Müzeye bir kupa daha’ – Galatasaray son dakika haberleri

Galatasaray’da motivasyon: ‘Müzeye bir kupa daha’ – Galatasaray son dakika haberleri

Fenerbahçe'nin Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa'ya U-19 Takımı ile çıkacağı yönündeki iddialara karşın Galatasaray, rakibi bu mücadeleye ideal kadrosuyla çıkacakmış gibi hazırlanıyor. Futbolcular da maça bu şekilde motive ediliyor.

ABONE OL
Nisan 5, 2024 08:45
Galatasaray’da motivasyon: ‘Müzeye bir kupa daha’ – Galatasaray son dakika haberleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa maçını sarı-kırmızılılar tam motivasyon ile bekliyor. Cim Bom’da gözler 7 Nisan Pazar günkü dev buluşmaya çevrilmiş durumda. Sarı-kırmızılılar büyük bir ciddiyet içinde ezeli rakibiyle karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe’nin Şanlıurfa’da oynanacak olan Süper Kupa’ya U-19 Takımı ile çıkacağı yönündeki iddialara karşın konsantrasyonunu bozmuyor. “MÜZEMİZE BİR KUPA DAHA KOYALIM” Teknik direktör Okan Buruk’un bütün hazırlıklarını Fenerbahçe’nin Süper Kupa’ya ideal kadro ile çıkacağı şeklinde yaptığı öğrenildi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oyunculara da motivasyonlarının bozulmaması uyarısı yapılırken, “Bir final maçına çıkacağız ve rakibimizin ne yapacağı belirsiz. Biz en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve konsantre olmalıyız. Ligdeki rekabet üst düzeyde devam ediyor. Şimdi buna ara verip müzemize bir kupa daha koyalım” denildiği bildirildi.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.