Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi İş Birliğinde Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni
  • Mersin Haber
  • Gündem
  • Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi İş Birliğinde Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi İş Birliğinde Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

ABONE OL
Haziran 14, 2024 15:48
Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi İş Birliğinde Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ulusal fotoğraf yarışması “Benim Canım Ailem” konulu ödül töreni, Şehitkamil Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Vali Kemal Çeber’in de katıldığı törende, aile kavramının önemi vurgulandı ve 2024 yılının “aile yılı” ilan edildi.

Vali Çeber, yaptığı konuşmada, “Aile temalı etkinliklerle toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmeyi hedefliyoruz. Aile, toplumun temel taşıdır ve üzerinde durulması gereken önemli bir konudur. Aile değerlerine sahip çıkarak birlikte daha güçlü bir toplum oluşturabiliriz.” şeklinde konuştu.

Yarışmaya Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayıyla katılan bin 781 fotoğraf arasından seçilen dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi. Jüri üyelerine de teşekkür belgesi verildi. Jüri üyeleri arasında Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Gamze Damgacı, Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürü Kerem Kocalar, Büyükşehir Belediyesi Aile ve Kadın Daire Başkanı Kübra Cinkılıç, Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fatih Eminoğlu ve GİFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Doğan yer aldı.

Ödül törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri ile davetliler de katılım gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.