Guardiola: ‘Declan Rice bize gelmek istemedi’

Guardiola: ‘Declan Rice bize gelmek istemedi’

Manchester City'nin başarılı patronu Pep Guardiola, Declan Rice'ın tüm tekliflerine rağmen Arsenal'i tercih ettiğini söyledi.

ABONE OL
Mart 30, 2024 15:15
Guardiola: ‘Declan Rice bize gelmek istemedi’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, 2023 yazında tüm finansal şartları sağlamalarına rağmen Declan Rice’ın kendilerini değil Arsenal’i seçtiğini söyledi. Katalan teknik adam, “İstediğimiz çok sayıda oyuncu oluyor ve bize katılmamaya karar veriyorlar. Temel olarak, para ya da herhangi bir şey için gelmek istemedi, bu yüzden Rice transferi gerçekleşmeyecekti. O kararını verdi, iyi bir karar ve biz de ona iyi şanslar diliyoruz.” dedi. “RICE GİBİ BİRİNİ HERKES İSTER” Guardiola, “Her Premier Lig takımı Declan Rice’ı kadrosunda görmek isterdi. O İngiltere milli takımının kaptanı ve düzenli olarak çok sayıda maç oynayan genç bir oyuncu. Bu yüzden Arsenal onu kadrosuna katmak için bastırdı.” ifadelerini kullandı. ARSENAL, 116.6 MİLYON EURO ÖDEDİ Arsenal, West Ham’dan Declan Rice’ın transferini 116.6 milyon euro gibi astronomik bir bedelle tamamladı. Mikel Artera’nın takımına, sistemine, dizilişine ve felsefesine uyum sağlayan milli yıldız, Londra ekibinde oynadığı 39 maça ve Gunners’a kattığı altı gol ve yedi asiste de yansıdı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.