Havza’da Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı

Havza’da Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı

ABONE OL
Haziran 15, 2024 17:00
Havza’da Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Havza’da Kaymakamlık tarafından düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Havza Kaymakam Vekili ve aynı zamanda Vezirköprü Kaymakamı olan Özgür Kaya da katılarak, tüm misafirlerin bayramını kutladı. Kaya, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel günlerimizdir. Bölgemizde bayram nedeniyle yoğunluk yaşanmakta ancak tüm kurum ve kuruluşlarımız gerekli tedbirleri aldı. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.” şeklinde konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de katılımcıların ve Havzalıların bayramını kutlayarak, “Havza Belediyesi olarak halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri aldık. Tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularımla kutlarım.” dedi.

Kaya, İkiz ve beraberlerindekiler daha sonra ilçe mezarlığını ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde şehitler için dua ettiler. İlçe Müftüsü Cemil Alıcı tarafından yapılan duanın ardından heyet, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ile Havza Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek nöbetçi personel, hasta ve engellilerle bayramlaştı.

Kaya, İkiz ve beraberlerindekiler ayrıca şehit polis Recep Şahin’in ailesini de ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Programlara İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, İlçe Sağlık Müdürü Hakan Kursal, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin de katılım gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP