DOLAR 32,2281 -0.06%
EURO 34,6470 -0.11%
ALTIN 2.395,730,12
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hüseyin Yücel: ‘İki transferde sona yaklaştık’ – Beşiktaş haberleri
  • Mersin Haber
  • Spor
  • Hüseyin Yücel: ‘İki transferde sona yaklaştık’ – Beşiktaş haberleri

Hüseyin Yücel: ‘İki transferde sona yaklaştık’ – Beşiktaş haberleri

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, kulübün iftar yemeğinde transfer gelişmelerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

ABONE OL
Nisan 2, 2024 05:00
Hüseyin Yücel: ‘İki transferde sona yaklaştık’ – Beşiktaş haberleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, kulübün iftar yemeğinde transfer gelişmelerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.”İKİ TRANSFERİ BİTİRİYORUZ” Övünç Özdem’in haberine göre, kulübün iki transferi bitirmeye yakın olduğunu söyleyen Yücel, şu ifadeleri kullandı; “Başkanımızın talimatı doğrultusunda transfer komitemizi oluşturduk. Mete ağabey, Burak, Kaan ve Onur ağabeyden oluşuyor. İnşallah güzel işler yapacağız. Önümüzde zorlu bir periyot var. Oyuncu almak belki parasını verdikten sonra çok kolay ama mevcut oyunculardan çıkış ciddi anlamda zor olacaktır. Stoper ve sağ bek mevkisinde iyi oyuncularla iletişime geçtik. Önümüzdeki günlerde inşallah güzel haberleri duyacaksınız” Beşiktaş Kulübü devre arası transfer döneminde; Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi ve Al-Musrati’yi renklerine bağlamıştı.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.