İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Gündüz Kuşağı Programlarına Tepkisi
  • Mersin Haber
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Gündüz Kuşağı Programlarına Tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Gündüz Kuşağı Programlarına Tepkisi

ABONE OL
Haziran 14, 2024 07:00
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Gündüz Kuşağı Programlarına Tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de gündüz kuşağı programları sıklıkla sosyal medyada gündem oluyor ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da bu konuya dikkat çekti.

Yerlikaya Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

Son bir yılın değerlendirmesini yapan Bakan Yerlikaya, gazetecilerin sorularını cevapladı. Habere göre, Bakan Ali Yerlikaya, gündüz kuşağı programlarına tepki gösterdi ve bu tür yayınlardan hoşlanmadığını belirtti. Ayrıca, bu durumun basın-yayın özgürlüğüyle ilgisi olmadığını vurguladı.

“Bu Yayınlarda Etik Değerlerden Sapmalar Var”

Yerlikaya, konuyla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Bu tür yayınlardan hoşlanmıyorum. Etik değerlerden sapmaların olduğu bu yayınlarda bazı konuların herkesin huzurunda konuşulmasının anlamı nedir ki? Bu durumun basın-yayın özgürlüğüyle bir ilgisi yok.”

“Adaletin Tecelli Etmesi Adalet Bakanlığı’nın İşi”

Suçu aydınlatmanın İçişleri Bakanlığı’nın görevi olduğunu belirten Yerlikaya, adaletin sağlanmasının Adalet Bakanlığı’nın sorumluluğunda olduğunu vurguladı. Bakan, “Televizyondaki bu tür yayınları kabul etmiyorum, bunlar değerlerin kaybıdır” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.