DOLAR 32,2042 0%
EURO 35,0322 0.03%
ALTIN 2.518,850,74
BITCOIN 22165223,22%
Mersin
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keller Williams Kent Ofisi, Hatice Mehmet Ekşioğlu Okulu İçin RED DAY'de Kolları Sıvadı!
  • Mersin Haber
  • Ekonomi
  • Keller Williams Kent Ofisi, Hatice Mehmet Ekşioğlu Okulu İçin RED DAY'de Kolları Sıvadı!

Keller Williams Kent Ofisi, Hatice Mehmet Ekşioğlu Okulu İçin RED DAY'de Kolları Sıvadı!

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 15:15
Keller Williams Kent Ofisi, Hatice Mehmet Ekşioğlu Okulu İçin RED DAY'de Kolları Sıvadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapında faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Keller Williams, her yıl tüm danışmanlarını bir araya getirerek toplumsal fayda sağlamayı amaçladığı sosyal sorumluluk etkinliği RED DAY kapsamında sayısız projeye gönüllüleri ile imza attı.

 Çekmeköy Hatice Mehmet Ekşioğlu İlk-Ortaöğretim Okulu’nu ise Keller Williams Kent yeniledi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Perşembe günü tüm dünya ülkelerinde gerçekleştirilen bu özel günde, yerel topluluklar için anlamlı projeler hayata geçiriliyor. Keller Williams Kültür LDK önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında gönüllü ekiplerle toplumsal fayda yaratacak çok sayıda projeye imza atılıyor.

Çekmeköy Hatice Mehmet Ekşioğlu İlk – Orta Öğretim Okulu’nun yenilenmesi için kısa sürede çalışmalarını tamamlayan Keller Williams Kent, okulun konferans salonunu baştan aşağıya yenilerken, koltuklar, duvarlar ve sahne zeminini modern ihtiyaçlara uygun olarak yeniden tasarladı. Yenileme kapsamında okulun kütüphanesi de baştan aşağı hazırlanırken, öğrenciler için daha modern ve verimli bir ortam sağlandı.  Projede ayrıca, okulun bahçe düzenlemeleri de tamamlandı. 9 Mayıs’ta düzenlenen RED DAY kapsamında ise Keller Williams gönüllü ekipleri ve öğrenciler okulda gerçekleşen etkinlikte bir araya gelerek hem yeni alanların açılışını gerçekleştirdi hem de çocuklara özel düzenlenen showlar ve eğlenceli etkinlikte keyifli vakit geçirdi.

RED DAY’in sadece bir yardım günü olmadığını belirten Keller Williams Kent Kültür LDK Başkanı Suzan Işık, “RED DAY aynı zamanda birlik, dayanışma ve iyiliği topluma yayma günü. Keller Williams, toplumun her kesimine dokunmayı ve olumlu değişimler yaratmayı hedefliyor. Ve tüm dünyada aynı gün büyük bir toplumsal hareket olarak gerçekleştiriliyor. Amacımız daha fazla insanın hayatını güzelleştirmek ve yaşadığımız topluma katkı sağlamak. Bu yıl da Keller Williams Kent olarak Hatice Mehmet Ekşioğlu İlk-Ortaöğretim Okulu’nun tüm ihtiyaçlarını gidermek için bir araya geldik. Çekmeköy’de , küçük katkılarla elde edilen bu büyük dönüşümün bir parçası olmak gerçekten büyük bir gurur. Her yıl RED DAY kapsamında gönüllülük esaslı sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r