DOLAR 32,3958 -0.18%
EURO 34,8280 0.16%
ALTIN 2.439,620,06
BITCOIN 2041765-1,30%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Koç Holding’den önemli Yapı Kredi açıklaması

Koç Holding’den önemli Yapı Kredi açıklaması

Yapı Kredi'ye Körfez ülkelerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip çıktığına dair ortaya çıkan haberlere ilişkin olarak Koç Holding açıklamada...

ABONE OL
Nisan 5, 2024 09:30
Koç Holding’den önemli Yapı Kredi açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin DevamıBirleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük bankası First Abu Dhabi’nin Türkiye’de birden fazla bankanın sahipleriyle görüşme yaptığına dair haberler ortaya çıktı. FAB’ın Yapı Kredi’yi satın almak için görüşmeler de yapıldığı öne sürüldü.KOÇ HOLDİNG AÇIKLAMA YAPTIBirleşik Arap Emirlikleri merkezli First Abu Dhabi Bank Yapı Kredi’de hisse alımı için görüşmelerde bulunduğuna dair yabancı haber ajanslarında çıkan gelişmelere yönelik Koç Holding açıklama yaptı.Koç Holding, satış görüşmelerinin her zaman yapılabilmekte olduğu belirtirken açıklama yapmayı gerektirecek gelişmenin olmadığı kaydetti.Koç Holding, Yapı Kredi’nin satılacağına dair çıkan haberlere yanıt verdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklama yapan Koç Holding, alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik çalışma ve görüşmeler her zaman yapılabilmekte olduğunu ancak kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte gelişme bulunmadığını duyurdu.Haberin DevamıGözden KaçmasınBankalar promosyon miktarlarını güncelledi… Emekliye 18.000 TL Haberi GörüntüleKoç Holding’den yapılan açıklama şöyle:Basın-yayın organlarında, Ortadoğu’da faaliyet gösteren bir bankanın, bağlı ortaklığımız Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (YKB) dahil Türkiye’de faaliyet gösteren bir banka satın alınmasına yönelik çalışmalarda bulunduğu, bu kapsamda YKB’de potansiyel hisse alımı için görüşmelerin yapıldığı yönünde haberler çıkmıştır.Holding şirketi olarak portföyümüz ile ilgili gündeme gelebilecek alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik çalışma ve görüşmeler her zaman yapılabilmekte olup, bu değerlendirmeler sonucunda somut kararlar alınması halinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği’ne göre gerekli açıklamalar yapılmaktadır.Bu kapsamda, medyaya yansıyan konuyla ilgili olarak Tebliğ kapsamında kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte herhangi bir gelişme bulunmamakta olup, işbu açıklama yatırımcılarımızdan gelen sorular üzerine yapılmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.