Kurban Bayramı Namazları ve Cami Cemaatleri

Kurban Bayramı Namazları ve Cami Cemaatleri

ABONE OL
Haziran 16, 2024 04:48
Kurban Bayramı Namazları ve Cami Cemaatleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana

Adana’da Kurban Bayramı namazında camileri dolduran vatandaşlar, Sabancı Merkez Camisi’nde toplandı. Seyhan Nehri kıyısında bulunan cami, sabahın erken saatlerinde ibadet için gelen çok sayıda müminle dolup taştı. Vaazlar eşliğinde bayram coşkusunu yaşayan vatandaşlar, dualarını ederek bayram namazını kıldı. Cami çıkışında bir araya gelen vatandaşlar, bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Mersin

Mersin’de Hz. Hamza Camisi’nde toplanan vatandaşlar, Kurban Bayramı namazını eda etti. Toroslar ilçesinde bulunan camide bir araya gelen müminler, vaazlar eşliğinde birlik ve beraberlik mesajları aldılar. Namaz sonrası dua eden vatandaşlar, bayram sevincini paylaştılar.

Hatay

Hatay’da Sarımiye Camisi’nde toplanan vatandaşlar, Kurban Bayramı namazını kıldı. Antakya ilçesinde bulunan camide bir araya gelen müminler, şehitler ve ölen yakınları için dualar etti. Vali Mustafa Masatlı’nın da katıldığı namaz sonrası bayramlaşma ve oyuncak hediyeleşme ile bayram coşkusu doruğa çıktı.

  • İskenderun ilçesinde Nihal Atakaş Camisi’nde de vatandaşlar bir araya geldi. Vaazlar ve dualar eşliğinde bayram namazını kılan cemaat, birlik ve beraberlik mesajlarını yürekten hissettiler.

Osmaniye

Osmaniye’de erken saatlerde camilere akın eden vatandaşlar, Nuri Çomu Camisi’nde bir araya geldi. Fakıuşağı Mahallesi’nde bulunan cami, ibadet için gelenleri ağırladı. Vaazlar ve dualarla bayram coşkusunu paylaşan vatandaşlar, cami avlusunda bir araya gelerek bayramlaştılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.