Kurban Pazarında Yaşanan Olay

Kurban Pazarında Yaşanan Olay

ABONE OL
Haziran 16, 2024 19:00
Kurban Pazarında Yaşanan Olay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’nin Talas ilçesinde bulunan kurban pazarında dikkat çeken bir olay meydana geldi. İddialara göre, kurban pazarına sakatat ve et toplamak amacıyla gelen 45 yaşındaki Ali B., zabıta görevlileriyle yaşadığı tartışmanın ardından çılgınca bir harekete imza attı.

Ali B., kendisini elektrik direğine bağladığı iple intihar girişiminde bulundu. Neyse ki, pazarda bulunanlar tarafından fark edildi ve ipi kesilerek kurtarıldı. Ancak, olayın etkisiyle bilincini kaybeden Ali B., hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın yaşandığı Talas ilçesi Reşadiye Mahallesi’ndeki kurban kesim yerinde, Ali B. ile zabıta ekipleri arasında çıkan tartışmanın sebebi henüz netlik kazanmazken, Ali B.’nin psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Zabıta ekiplerinin çevredekileri rahatsız ettiğini söylemesi üzerine çıkan olayda, Ali B.’nin intihar girişiminde bulunması şaşkınlık yarattı.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından Ali B.’nin sağlık durumuyla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğünü açıkladılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.