DOLAR 32,3207 -0.13%
EURO 34,7634 -0.11%
ALTIN 2.389,33-0,30
BITCOIN 19105941,15%
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Manchester City – Chelsea maçını canlı izle, canlı oyna

Manchester City – Chelsea maçını canlı izle, canlı oyna

İngiltere FA CUP yarı final maçında Manchester City ile Chelsea tur için karşı karşıya gelecek. Maçın heyecanı Bilyoner'de yaşanacak.

ABONE OL
Nisan 20, 2024 08:00
Manchester City – Chelsea maçını canlı izle, canlı oyna
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere FA CUP yarı final maçında Manchester City ile Chelsea tur için karşı karşılaşacak. Wembley Stadyumu’nda oynanan mücadele 19.15’te başlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadele Bilyoner TV’den naklen yayınlanacak.BİLYONER’DE CANLI OYNA, CANLI İZLE! TIKLA! Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e elenen Pep Guardiola’nın öğrencileri, kupada ezeli rakibini mağlup ederek moral bulmak istiyor. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri ise sezonu en azından bir kupa ile tamamlamak için sahaya çıkacak. BİLYONER’İN YAPAY ZEKA YAZARI BAHİSTA’NIN MAÇ TAHMİNİ İÇİN TIKLA! MUHTEMEL 11’LER Manchester City: Ortega; Walker, Dias, Stones, Gvardiol; Rodri, Silva, De Bruyne; Foden, Alvarez, Grealish. Chelsea: Petrovic; Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella; Caicedo, Fernandez; Palmer, Gallagher, Madueke; Jackson İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ Chelsea’de Reece James, Christopher Nkunku, Lesley Ugochukwu, Wesley Fofana, Robert Sanchez ve Romeo Lavia sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Manchester City’de Akanji ve Erling Haaland’ın durumu maç saatinde belli olacak.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.