DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050665-2,29%
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Novada Outlet Muğla, Bölgenin Yeni Çekim Merkezi Olacak- Güncel

Novada Outlet Muğla, Bölgenin Yeni Çekim Merkezi Olacak- Güncel

ABONE OL
Aralık 20, 2023 02:31
Novada Outlet Muğla, Bölgenin Yeni Çekim Merkezi Olacak- Güncel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2024 yılının üçüncü çeyreğinde kapılarını açmaya hazırlanan ve dünya markalarını bir arada sunacak Novada Outlet Muğla’nın inşaat süreci hız kazandı.

AVM ve rezidans yatırımlarıyla tanınan ve isim hakkı sahibi olan Turkmall’un yanı sıra; kiralama süreçlerinde MallMark, inşaat sürecinde ise projenin yatırım şirketi olan Aksoy Grup işbirliğiyle hayata geçirilen Novada Outlet Muğla’nın bölgenin yeni çekim merkezi olması bekleniyor.

Aksoy Grup Yöneticisi Ali Aksoy’un yatırımcısı olduğu proje hakkında bilgi veren Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu, alışveriş, kültür, sanat ve eğlenceyi buluşturacak olan Novada Outlet Muğla’nın bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına büyük canlılık getireceğini söyledi.

Levent Eyüboğlu, Muğla Yatağan’da inşaatını hızla sürdürdükleri projenin Türkiye ve dünyanın tanınmış markalarını tek çatı altında sunacağını belirterek, içinde Ramada Otel de bulunan Novada Outlet Muğla’nın 7’den 70’e herkesin buluşma noktası olacağını ifade etti. 

Turkmall olarak 2024’e bir çok yeni proje ile gireceklerini ifade eden Eyüboğlu, yıl içinde bu proje ve işbirliklerini duyurmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 

 

OTEL VE AVM BİR ARADA OLACAK

Novada AVM zincirinin istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü kaydeden Levent Eyüboğlu, sözlerine şöyle devam etti:  “Özellikle yol üstü outletlerinde en tanınan ve en başarılı markalar arasında yer alan Novada, yeni yatırımlarla kalitesini Türkiye’nin farklı noktalarına taşımaya devam edecek. Novada Outlet Muğla Alışveriş Merkezi’nin toplam kiralanabilir alanı 15 bin metrekare, açık eğlence alanı 4 bin metrekare olacak. Mevcut konsept ve marka yerleşimi 60 mağaza olacak şekilde tasarlandı. 800 araç kapasiteli otoparkıyla tek katlı bir AVM olarak ziyaretçileriyle buluşacak. Proje bünyesinde yer alan 180 yatak kapasiteli Ramada Otel ile inşaatı tamamlanacak olan projenin yaklaşık maliyeti 600 milyon TL. olacak. Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Ramada Hotel, 180 yatak kapasitesiyle Novada Alışveriş Merkezi’nin yanında konumlanacak. Modern mimarisi ve dünya çapındaki hizmet anlayışı ile bölgenin en güçlü otellerinden biri olacak” 

KONUMUYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Levent Eyüboğlu, Aksoy Grubun yatırımı ve kiralama süreçlerinde ise MallMark’ın çalışmalarıyla yapımı devam eden Novada Outlet Muğla’nın, Yatağan, Milas, Çine, Kavaklıdere ve Muğla merkeze hitap edecek özel bir noktada yer aldığını vurguladı. 

Eyüboğlu projeye ilişkin şu bilgileri verdi: “2024 yılının üçüncü çeyreğinde alışveriş merkezini faaliyete geçireceğiz.  2024’ün son çeyreğinde ise Ramada Otel ve eğlence merkezi projesinin faaliyete başlamasını planlıyoruz. Şu anda proje planlandığı şekilde tüm hızıyla sürüyor. İlk çatılar da önümüzdeki haftadan itibaren kapanmaya başlayacak. Eğlence kültür sanat alışveriş gastronomi ve lezzet duraklarına da ev sahipliği yapacak olan Novada’da gıda, elektronik, giyim, ev tekstil, ayakkabı ve aksesuvar markaları gibi çok mağaza tek çatı altında buluşacak. AVM bünyesinde yerel mutfağın yanı sıra; dünya mutfağının seçkin örneklerini de bir arada sunacak cafe ve restoranlar da yer alacak. 7’den 70’e ziyaretçileri ağırlayacak Novada Muğla, karayolu yoğunluğundan pay alabilecek nitelikte. Anayola 500 metre cephesi bulunan Novada Outlet Muğla, İstanbul, Bursa, İzmir’den Marmaris, Datça, Göcek, Fethiye, Antalya, Kaş’a, Ankara, Afyon, Denizli’den Bodrum’a giden ana yol üzerinde bulunuyor. Yatağan konumlu Novada, Muğla Merkeze 17 km., Milas merkeze 46 km., Çine merkeze 30 km., Marmaris merkeze 86 km. mesafede yer alıyor”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.