DOLAR 32,2395 -0.03%
EURO 34,8691 0.42%
ALTIN 2.422,721,24
BITCOIN 2004211-0,23%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okan Buruk’tan öğrencilerine fikstür vurgusu!

Okan Buruk’tan öğrencilerine fikstür vurgusu!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa karşılaşmasını bir kırılma noktası olarak görüyor. Tecrübeli teknik adam, mücadele öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

ABONE OL
Mart 16, 2024 07:45
Okan Buruk’tan öğrencilerine fikstür vurgusu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçı, sarı-kırmızılılar açısından en zor virajlardan biri olarak görülüyor. Ligde 10 maçtır kazanan ve lider durumda olan Aslan’da Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibi, yaptığı değerlendirme sonrasında Kasımpaşa maçının kritik notlarını öğrencilerine aktardı.”F.BAHÇE TAKILMAMIZI BEKLİYOR” Taktik düzen açısından futbolcuları antrenmanda uyaran sarı-kırmızılıların teknik patronu, karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, “İyi bir seri yakaladık ama her maçın bir hikayesi var. Ve de, her maç bir final. Kasımpaşa karşılaşması ise kırılmalardan biri. Yine Fenerbahçe’den önce oynayacağız ve muhtemelen yine takılmamızı bekliyorlar. Kazanmamız durumunda ise önemli bir avantaj yakalayacağız” dediği öğrenildi.”MAÇA FAZLASIYLA ASILACAK” Kasımpaşa’nın ligdeki yeri ve topladığı puana dikkat çekilen toplantıda, “Kasımpaşa, Avrupa hedefi için bu maça fazlasıyla asılacaktır. Hızlı hücuma çıkabilen bir takım ve konuda dikkatli olmalıyız. Alacağımız galibiyet milli araya da moralli girmemizi sağlayacak” diye değerlendirme yaptıkları bildirildi.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.