DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050708-2,25%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okan Buruk’tan transfer açıklaması!

Okan Buruk’tan transfer açıklaması!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk Antalya'da gerçekleştirilen kampta gündeme dair açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, transfer sorularına da cevap verdi.

ABONE OL
Mart 28, 2024 20:15
Okan Buruk’tan transfer açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk Antalya’da gerçekleştirilen kampta gündeme dair konuştu.  ”TRANSFERLERİN SORUMLUSU BENİM” Okan Buruk, bazı transferlerden istenen katkının alınıp alınmadığı sorusu üzerine konuşarak, “Bu sezonki tüm transferleri hep birlikte yaptık. Bunun en büyük sorumlusu benim. Bazen son dakika, bazen elimizdeki bütçeye göre transfer yaptık. Bütçemiz sonradan açıldı. Şampiyonlar Ligi’ne çok geç girdik ve son haftaya kaldık. İki transfer döneminde de son haftaya kaldık. Ara transferde Sacha Boey’in satılması planladığımız bir şey değildi. İki dönemin de zorlukları oldu. Ancak benim işim de bu zorluklara adapte olmak. Her şartta elimizdekilerle en iyisini çıkartmak zorundayız. Bazen sakatlıklarla boğuştuk. Bu sene daha çok çözümler bulduğumuz bir sezondu. Geçen sezon hep tek maç oynadık. Haftada tek maç oynamak hep daha kolaydır. Tek zor yanı oyunculara daha fazla oyuncuya süre veremiyorsunuz. Bu sezon herkes uzun süreler aldı. Bu sezon daha farklı bir senaryo yaşadık. Sakatlık, ceza, formsuzluklar yaşadık. Yeni gelen oyuncuların adaptasyonu zor ve geç oldu. Daha nisan başında 47 maç oynadık. Sezon sonunda 56 maça ulaşacağız. Benim işim daha zor oldu ama denemelerimiz başarılı olduğu için benim açımdan olumlu gözüktü. Barış, Kaan, Berkan, Kerem Demirbay farklı mevkilerde oynadı. Ancak hiç yerlerini yadırgamadı. Bu oyuncu grubu ile çalıştığım için şanslıyım. Çünkü her rolü kabul eden bir oyuncu grubu var.” dedi. RAFA SILVA TRANSFERİNE CEVAP  Okan Buruk, Benfica’da forma giyen Rafa Silva ile ilgilenip ilgilenmediklerinin sorulması üzerine, “Transferle ilgili oyuncu izleme departmanı çalışma yapıyor. Hazırlıklarımız var, oyuncuları izliyoruz. Serbest oyuncular olabilir. Şu anda net bir isim üzerinde çalışma yok. Rafa Silva çok değerli ve başarılı bir oyuncu. Birçok ülkeden birçok takım isteyecektir. Serbest statüde birçok oyuncu çıkacaktır. Şu anda ben lige odaklandım ama oyuncu izleme departmanımızın hazırlıkları sürüyor. Bu sezonki performanslara göre mevkiler de birkaç hafta içinde netleşecektir.” yorumunu yaptı.  ”MERTENS İLE DEVAM ETMEK İSTERİM” Okan Buruk, sezon sonunda futbolu bırakma kararını gözden geçirecek Dries Mertens ile ilgili de konuşarak, “Son dönemde takımın en formda ismi Mertens. Baktığınızda kaç yaşında olduğunu anlamazsınız. Bence oynayabilecek seviyede. Bu kadar iyi performans insana futbolu bıraktırmaz. Mertens bizim için önemli. Kendisi devam etmek isterse bir hoca olarak Mertens ile olmak isterim.” ifadelerini kullandı. 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.