Ölüdeniz’de Bayram Yoğunluğu

Ölüdeniz’de Bayram Yoğunluğu

ABONE OL
Haziran 18, 2024 17:48
Ölüdeniz’de Bayram Yoğunluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Ölüdeniz, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle tatilcilerin akınına uğruyor. Bayramın üçüncü gününde Ölüdeniz’e gelen bazı tatilciler, trafikte yaşanan yoğunluk nedeniyle plaja ulaşabilmek için 4-5 kilometre yürümek zorunda kaldı.

Eşsiz doğası, çeşitli sportif aktiviteleri, zengin tarihi ve kültürel dokusuyla cazibe noktası haline gelen Fethiye’de bulunan Ölüdeniz’e gelen tatilciler, trafiğe sebep oluyor. Trafiğin kilitlendiği anlarda vatandaşlar, Ölüdeniz ve plaja ulaşabilmek için kilometrelerce yürümek zorunda kalıyor. Dünyaca ünlü Ölüdeniz Mahallesi’ne inen yolda ise yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyrukları oluşuyor.

Ölüdeniz'de Bayram Yoğunluğu

İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri durma noktasına gelen trafiği yönlendirirken, motorize ekipler trafiğin aksamadan ilerlemesi için çaba harcıyor. Bazı vatandaşlar, araçlarını park edip yol kenarından yürüyerek denize ulaşmaya çalışıyor.

Ölüdeniz'de Bayram Yoğunluğu

Ölüdeniz’de bulunan Belcekız ve Kumburnu plajları tatilcilerle dolarken, yerli ve yabancı turistler güneşin tadını çıkarıp denize girerek serinliyorlar. Yamaç paraşütü tutkunu bazı tatilciler ise Babadağ’dan atlayarak Ölüdeniz’in muhteşem manzarasını izleme fırsatı buluyor.

Ölüdeniz'de Bayram Yoğunluğu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP