Orman Teşkilatının Fedakar Çalışanı Serkan Topkaya’nın Yangın Sonrası Kaza Sonucu Şehit Düşmesi
  • Mersin Haber
  • Gündem
  • Orman Teşkilatının Fedakar Çalışanı Serkan Topkaya’nın Yangın Sonrası Kaza Sonucu Şehit Düşmesi

Orman Teşkilatının Fedakar Çalışanı Serkan Topkaya’nın Yangın Sonrası Kaza Sonucu Şehit Düşmesi

ABONE OL
Haziran 16, 2024 16:12
Orman Teşkilatının Fedakar Çalışanı Serkan Topkaya’nın Yangın Sonrası Kaza Sonucu Şehit Düşmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yangın Sonrası Kaza

İzmir’in Bayındır ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangına müdahale eden arazöz operatörü, görev dönüşünde kullandığı aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli 43 yaşındaki Serkan Topkaya, kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Tören Düzenlendi

Topkaya için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene ailesi ve mesai arkadaşları katıldı. Vali Süleyman Elban ve Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer de törende hazır bulundular.

Orman Teşkilatının Fedakar Çalışanı

Vali Elban, törende yaptığı konuşmada orman teşkilatının fedakarca çalıştığını ve Topkaya’nın bu uğurda şehit düştüğünü vurguladı. Aileye başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Orman Şehitlerinin Hatırası

Orman Genel Müdür Yardımcısı Yüzer, Topkaya’nın orman yangınlarıyla mücadelede şehit olan 140. personel olduğunu belirtti. İklim değişikliği ve sıcaklık artışıyla orman yangınlarının riskinin arttığını vurguladı.

Vali Elban’ın şehidin yakınlarına Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı verdiği törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da katıldı. Helallik alınması sırasında ailesi, Topkaya’nın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

  • Serkan Topkaya’nın cenazesi ikindi vakti Kemalpaşa ilçesindeki Rabia Hatun Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Cennetbahçe Mezarlığında defnedilecek.
  • Bayındır ilçesi Buruncuk Mahallesi’ndeki zeytinlik alanda çıkan yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol altına alınmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.