DOLAR 32,2001 -0.14%
EURO 34,6485 -0.1%
ALTIN 2.391,68-0,05
BITCOIN 1967123-2,27%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Papiss Cisse şaşırttı; 10 sterlin için futbol oynuyor!

Papiss Cisse şaşırttı; 10 sterlin için futbol oynuyor!

Bir zamanlar Süper Lig'de sırasıyla Alanyaspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor formaları giyen Papiss Cisse, İngiliz basınına konuştu. Son olarak Fransa'da Amiens forması giyen ve Temmuz 2023'ten beri boşta olan Senegalli golcü, şimdi ki hayatıyla ilgili de dikkat çeken sözler sarf etti.

ABONE OL
Nisan 27, 2024 12:00
Papiss Cisse şaşırttı; 10 sterlin için futbol oynuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2012’de 12 milyon Euro karşılığında Premier Lig’den Newcastle United’a transfer olan, daha sonra Süper Lig’de Alanyaspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor formaları giyen Papiss Cisse, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Senegalli yıldız, eski Premier Lig yıldızlarıyla birlikte zinde kalmaya devam etmek amacıyla zevk için futbol oynuyor. Bu isimlerin arasında Joleon Lescott, Antonio Valencia, Danny Simpson , John O’Shea, Danny Drinkwater, Stephen Ireland, Nedum Onuoha, Ravel Morrison, Wes Morgan, Dale Stephens, Emile Heskey ve Oumar Niasse de yer alıyor. Sahayı kiralamak için kişi başı 10 sterlin ödemeleri gerekiyor ve bunu da maçı kaybeden taraf yapıyor. İşte Cisse’nin o açıklamaları: “Bu oyunu herkes kazanmak için oynuyor. Gerçek futbol maçı gibi. Bazen hala kontratlarımız var sanıyorsunuz. Bu keyif almak için yapılan bir maç ama bazen profesyonel olduğunuz zamanlar geliyor aklınıza. Bu sizin kanınızda var. Kaybetmek istemezsiniz.” ‘OĞULLARIMA FORMA ALDIM’ “Oğullarıma forma aldığımda ‘Baba artık Newcastle United taraftarı mıyız?’ diye sordular ve ‘Ben Newcastle taraftarıyım ve sizin babanızım’ dedim.” ALTAY BAYINDIR’DAN YARDIM Papis Cisse, Senegal ile bağlarını hiç koparmadı. Profesyonel olmadan önce ülkesinde ambulans şoförlüğü yapan Cisse, eşi Awa ile birlikte hayır işleri için bir vakıf kurdu. Senegal’de yaklaşık 1.4 milyon insan açlıktan ve iklim değişikliğinden etkileniyor. Cisse’nin vakfı gelecen ay Manchester’da bir bağış toplama gecesi düzenleyecek. Burada Fenerbahçe’den takım arkadaşı Altay Bayındır da yer alacak. Başarılı eldivenin yanı sıra, Sadio Mane, Moussa Sissoko, Idrissa Gueye de yer alacak. Vakıf, etkinlikten elde edilecek gelirin güneş enerjisiyle çalışan su panellerinin kurulmasına yardımcı olmasını; Sedhiou ve Matam’da tarımsal beceri eğitimi verilmesini ve hayır kurumunun Senegal genelindeki yetim sponsorluk programını desteklemesini umuyor.             

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.