Sağlık Bakanı Koca, itfaiye aracına fermuar yöntemiyle yol verilmesini paylaştı
  • Mersin Haber
  • Gündem
  • Sağlık Bakanı Koca, itfaiye aracına fermuar yöntemiyle yol verilmesini paylaştı

Sağlık Bakanı Koca, itfaiye aracına fermuar yöntemiyle yol verilmesini paylaştı

ABONE OL
Haziran 17, 2024 20:24
Sağlık Bakanı Koca, itfaiye aracına fermuar yöntemiyle yol verilmesini paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Koca: “Fermuar Yöntemi Ambulanslar İçin de Kullanılmalı”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında itfaiye aracına yol verilmesi konusunda önemli bir paylaşımda bulundu. Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ambulanslara yol verilmesi sırasında da “fermuar” yönteminin kullanılmasının önemine vurgu yaptı.

Kaza Sonrası Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Bakan Koca, Alaplı’da gerçekleşen trafik kazasında yaralanan 2 kişinin hastaneye kaldırıldığını belirtti. İtfaiye aracının kazaya giden yolunda sürücülerin fermuar yöntemini kullanması sayesinde yaralılar hızlı bir şekilde müdahale edilerek hastaneye sevk edildi.

“Ambulanslara Yol Verilmesi İçin Fermuar Yöntemi İsrarla Vurgulanıyor”

Bakan Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Alaplı’da yaşanan kazada itfaiye aracına gösterilen anlayış ve fermuar yöntemiyle yol verilmesi bize ambulanslar için de aynı uygulamanın yapılmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Ambulanslara yol verilmesi konusunda fermuar yöntemi kullanılmasını ısrarla vurguladığımız bu durum, yaralılara hızlıca müdahale edilmesini sağladı. Kazada yaralanan ve ilk yardımı yapılan hastalar şu an Alaplı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış durumda. Geçmiş olsun dileklerimi kendilerine iletiyorum.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.