DOLAR 32,2672 0.03%
EURO 34,7223 0%
ALTIN 2.402,530,11
BITCOIN 2016303-2,30%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Simon Kjaer istatistikleri, kaç gol attı, kaç asist yaptı?

Simon Kjaer istatistikleri, kaç gol attı, kaç asist yaptı?

Milan forması giyen Simon Kjaer, İtalyan ekibi için Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddettiğini söyledi. Kjaer, mümkün olursa Milan'da kalmak istediğini kaydetti.

ABONE OL
Mart 22, 2024 19:30
Simon Kjaer istatistikleri, kaç gol attı, kaç asist yaptı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milan’ın Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, Bold’a verdiği röportajda önemli ifadeler kullandı.”KALIRSAM ÇOK MUTLU OLURUM” Milan ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Kjaer, “Bana kalırsa, olmak istediğim yerdeyim. Milan için oynuyorum ve kendimi iyi hissediyorum. Dört yıl önce geldiğim zaman yedinci veya sekizinci sıradaydık. Şimdi her sezon Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Eğer Milan’da kalabilirsem çok mutlu olurum. Eğer Milan olmazsa, ailemle birlikte ne istediğimi özgürce seçebilirim. Bu durum beni endişelendirmiyor, sorun yok.” ifadelerini kullandı.”SUUDİ ARABİSTAN’I REDDETTİM” Başka teklifler alıp almadığı yönünde soruya cevap veren Kjaer, “Hayır dersem yalan söylemiş olurum. Daha önce Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddettim. Bunu birçok nedenden dolayı yaptım. Her şeyden önce olmak istediğim yerdeyim. Her zaman Milan için oynamak istedim ve Milan’da güzel bir hayatım var. Ailemle birlikte birçok kez yer değiştirdik. İtalya evimiz oldu. En uzun süre yaşadığımız ve en çok eğlendiğimiz yer burası. Bu, tüm aile için geçerli.” cevabını verdi.SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR 2020 yılından bu yana İtalyan ekibinin formasını giyen Kjaer’in Milan ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.MILAN PERFORMANSI Simon Kjaer, şu ana kadar Milan’da geçirdiği dönemde İtalyan ekibinin formasıyla 118 kez sahaya çıktı ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.