Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün Bayram Ziyaretleri

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün Bayram Ziyaretleri

ABONE OL
Haziran 16, 2024 09:36
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün Bayram Ziyaretleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kurban Bayramı süresince Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesinde hastaları ve sağlık personelini ziyaret etti. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Soytürk, hastanede görev yapan sağlık personelinin ve tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı.

Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler ve Başhekim Uzm. Dr. Lütfü Çağatay Onar eşlik etti. Vali Soytürk, yeni doğum yapan bir annenin bayramını da kutladı.

Ardından Vali Soytürk, 1994 yılında Diyarbakır’ın Hani ilçesinde terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Adnan Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin bayramını kutlayan Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, güzel bir bayram geçirmelerini temenni etti.

Vali Soytürk, ziyaret sırasında, bu topraklarda özgürce bayram kutlayabilmeyi, canlarını vatan için feda etmiş şehitlere ve kahraman gazilere borçlu olduklarını ifade ederek, devletin her zaman onların hatırasına sahip çıktığını aktardı. Daha sonra Kuran-ı Kerim okunarak şehitler için dua edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP