DOLAR

32,9949

-0.11%
EURO

35,8195

-0.26%
ALTIN(gr)

2.528,01

0,83%
BİST 100

10891.42

0,83%
Londra Teknoloji Haftası’nda Türk Teknoloji Şirketleri Ön Planda

Londra Teknoloji Haftası’nda Türk Teknoloji Şirketleri Ön Planda

London Tech Week (Londra Teknoloji Haftası) yoğun katılımla başladı. Start-up'lardan, teknoloji firmalarına kadar geniş bir yelpazede 90’dan fazla şirket...

ABONE OL
Haziran 11, 2024 11:41
Londra Teknoloji Haftası’nda Türk Teknoloji Şirketleri Ön Planda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Londra Teknoloji Haftası Başladı

Girişimcilerin, yatırımcıların ve kurumsal teknoloji liderlerinin buluştuğu Londra Teknoloji Haftası başladı. 20 Türk teknoloji şirketi de YTÜ Yıldız Teknopark öncülüğünde fuara katılım sağladı.

YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Tanışman’ın Değerlendirmesi

YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman, London Tech Week’in sadece Avrupa’nın değil, dünyanın en önemli teknoloji etkinliklerinden biri olduğunu belirtti. Tanışman, Türk teknolojilerinin dünya sahnesine taşınmasının önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Burada yer almak, Türk teknoloji şirketleri için büyük bir fırsat.”

Türk Pavilyonu Yoğun İlgiyle Karşılandı

YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci ise London Tech Week’in yerli girişimcilerle uluslararası yatırımcıların buluşmasını sağlayan bir köprü görevi gördüğünü belirterek, “Burada Türk pavilyonuna ilgi oldukça yoğun. Özellikle yapay zeka, nesnelerin interneti (IoT), fintech ve sağlık teknolojileri gibi alanlarda faaliyet gösteren firmalarımız, uluslararası yatırımcılar ve diğer teknoloji şirketlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.” ifadelerini kullandı.

YTÜ Yıldız Teknopark olarak Türk teknoloji firmalarının uluslararası alanda güçlenmelerini sağlamak adına önemli adımlar atıldığı belirtildi. Türk teknoloji şirketlerinin London Tech Week gibi global etkinliklerde yer alarak uluslararası arenada varlık göstermelerinin önemine vurgu yapıldı.


Tags: Londra Teknoloji Haftası,YTÜ Yıldız Teknopark,Türk teknoloji şirketleri,girişimciler,yatırımcılar,London Tech Week,yapay zeka,nesnelerin interneti,fintech,sağlık teknolojileri,uluslararası alanda varlık gösterme

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.