DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050436-1,18%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Zirvelere Yolculuk İçin “Dönüşüm" Şart- Güncel

Yeni Zirvelere Yolculuk İçin “Dönüşüm" Şart- Güncel

ABONE OL
Mart 6, 2024 15:00
Yeni Zirvelere Yolculuk İçin “Dönüşüm" Şart- Güncel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapında vergi uyumluluğu ve vergi yazılımları konusunda lider konumdaki Sovos’un ev sahipliği yaptığı “Yeni Zirvelere Yolculuk” temalı buluşmada, iş dünyası dönüşümün “neden gerekli” ve “nasıl mümkün” olduğunu tartıştı…

Global vergi yazılımları lideri Sovos’un ev sahipliğinde 5 Mart’ta Hilton Bosphorus İstanbul’da gerçekleşen Yeni Zirvelere Yolculuk Buluşması’na farklı sektörlerden 200’ü aşkın kişi katıldı. Özellikle şirket kurucularının, finans ve IT profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin ilk bölümünde, verginin dijital dönüşümünü temsil eden “e-dönüşüm” alanında mevcut durum, şirketleri gelecek dönemde neler beklediği ve yeni regülasyonlar hakkında bilgiler paylaşılırken; ikinci bölümde şirketler için rekabetin yoğunluğu ve dönüşümün gerekliliği değerlendirildi. 

“Sıra Dışı Düşünecek Zemin Hazırlamak Gerekiyor”

Sovos EMEA Bölgesinden Sorumlu Satış Başkan Yardımcısı Elçim Sirek, etkinliğin açılış konuşmasında pek çok şirketin hızla değişen ve gelişen sektörlere ayak uydurmakta zorluk yaşadığına, bunun da çoğunlukla dijital sistemleri istenilen zamanda istenilen seviyede kullanamamaktan kaynaklandığına dikkat çekti. Sirek şöyle konuştu: “Trendleri yakalamak ve yeniliklerin ardında kalmamak için ilerlemek; şirketi bir üst versiyona geçirerek yeni zirvelere yükselmek şart. Ancak bunun için en iyi yazılımlara, en iyi çalışan sistemlere sahip olmak; işlerin günlük akışını bir düzene oturtarak kutunun dışına çıkabilmek, sıra dışı düşünebilecek ve bu yolda adımlar atabilecek zemin hazırlamak gerekiyor.”

Sovos Müşteri ve İş Ortaklarından Deneyim Paylaşımı

Etkinlikte gerçekleşen iki panelde Sovos müşteri ve iş ortakları konuşmacı olarak yer aldı. Sovos Pazarlama Müdürü Nihan Benli Ertan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen “Sovos ile Büyüyen İş Ortaklıkları” panelinde, 3E İnovasyon CEO’su Erdal Özel, Apps Akademi Danışmanlık Yönetici Ortağı Emre Özeren, Dopigo Kurucusu Engin Şatana, ING Türkiye Tüzel Bankacılık Nakit Yönetimi Bölüm Müdürü Doğucan Arslan ve Rega Trade Yönetici Ortağı Serbülent Bengitöz deneyim ve fikirlerini paylaştı.

İkinci panelde, Sovos EMEA Bölgesinden Sorumlu Satış Başkan Yardımcısı Elçim Sirek’in moderatörlüğünde; Çimentaş Group Cementir Holding IT Müdürü Gökhan Yurtesen, Eczacıbaşı Bilişim Kurumsal Çözümler Direktörü İskender Günüşen, Samsung Türkiye MIS/IT Direktörü Aleksi Komorosano ve Yıldız Holding Kurumsal Çözümler Kıdemli Direktörü Bülent Çetin’in katılımıyla “Karmaşık E-Dönüşüm Projelerini Yönetmek” için izlenen yollar konuşuldu. 

Yeni Zirvelere Yolculuk buluşmasının kapanış oturumda ise Teknoloji Yazarı/Trend Avcısı Serdar Kuzuloğlu sahnedeydi. Ürün, hizmet ve iş yapış şekillerinin sadece dönüşerek ayakta kalabileceğine dikkat çeken Kuzuloğlu, bu konuda katılımcılarla ilgi çekici ve ilham verici örnekler paylaştı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.