DOLAR 32,2742 -0.09%
EURO 34,8429 -0.02%
ALTIN 2.430,000,22
BITCOIN 20186632,64%
Mersin
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aboubakar ayrılacak mı? Aboubakar Beşiktaş – Son dakika Beşiktaş haberleri
  • Mersin Haber
  • Spor
  • Aboubakar ayrılacak mı? Aboubakar Beşiktaş – Son dakika Beşiktaş haberleri

Aboubakar ayrılacak mı? Aboubakar Beşiktaş – Son dakika Beşiktaş haberleri

Beşiktaş'ta yıllık 3.5 milyon Euro (Yaklaşık 122 milyon TL) kazanan Vincent Aboubakar, bu parayı garantilemeden başka bir kulübe imza atmak istemiyor. Tecrübeli ismin taliplilerinin bonservis bedeli ödemeye yanaşmaması Kartal adına bir başka problem...

ABONE OL
Mart 22, 2024 09:00
Aboubakar ayrılacak mı? Aboubakar Beşiktaş – Son dakika Beşiktaş haberleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın gelecek sezon için düşünmediği Vincent Aboubakar’ın maaşı sıkıntı yaratıyor… Kadro dışı bırakıldıktan sonra teknik direktör Fernando Santos’un talebiyle affedilen Vincent Aboubakar, geri dönüşünde kendisinden beklentileri bir türlü karşılayamadı. 122 MİLYON TL’DEN VAZGEÇMİYORSiyah-beyazlılar, gelecek sezon için düşünmedikleri Kamerunlu golcüyü satıp hem bonservis geliri elde etmeyi hem de 3.5 milyon Euro’luk (Yaklaşık 122 milyon TL) maaş yükünden kurtulmayı hedefliyor. Ancak oyuncu, Beşiktaş’ta kazandığı rakamı alabileceği bir kontrata imza atmak istiyor. Aksi bir durumda ayrılmayı düşünmüyor. BONSERVİS ÖDEMEK İSTEMİYORLARAboubakar’la ilgili bir başka sorun ise taliplilerinin bonservis bedeli ödemekten kaçınması… Ara transfer döneminde Brezilya’dan Corinthians, Gremio, Rusya’dan Spartak Moskova, Suudi Arabistan’dan Al-Shabab ve Damac, Katar’dan Al-Rayyan ile ABD’den Los Angeles Galaxy tecrübeli futbolcu için teklif yapan takımlar olmuştu. Bu kulüplerden ikisinin ilgilerinin hala sürdüğü ancak oyuncuyu bedelsiz olarak kadrolarına katmayı planladıkları öğrenildi.    

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.